Şanlıurfa
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    17.96
  • EURO
    18.26
  • ALTIN
    1021.3
  • BIST
    2943.31
  • BTC
    23782.987$

Vali Ayhan’dan Veda Mesajı

Vali Ayhan’dan Veda Mesajı
Resmi Gazete'de yayımlanan Valililer Kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişi olarak merkeze alınan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan veda mesajı yayımladı. Ayhan mesajında, “İlk geldiğimde yabancısı olduğum bu güzel topraklardan kiminizin Salih kardeşi, kiminizin Salih oğlu, kiminizin ise Vali amcası olarak ayrılıyorum.” ifadesini kullandı.

 

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 57 ile yeni vali atandı. Valiler Kararnamesi’ne göre Şanlıurfa'nın yeni valisi Hasan Şıldak oldu.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ise Mülkiye Başmüfettişi olarak merkeze alındı.

Kentten bugün ayrılacak olan Ayhan, bir veda mesajı yayımladı.

Ayhan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle başladığım görevimden ayrılırken hissettiğim en yoğun duygu, Şanlıurfalı aziz kardeşlerime olan müteşekkirliğimdir. Kadim kentimizde, sizlerle birlikte geçirdiğimiz her an, her anı, her gülümseme, her dostluk benim için paha biçilemez derecede kıymet taşıyor. İlk geldiğimde yabancısı olduğum bu güzel topraklardan kiminizin Salih kardeşi, kiminizin Salih oğlu, kiminizin ise Vali amcası olarak ayrılıyorum.

‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı ile; Şanlıurfa’mızı geliştirmek, kalkındırmak, ihya etmek için mesai mefhumu gözetmeden hep birlikte çalıştık. Hemşehrilerimizle bir arada geçirdiğimiz bu kısa vakte, sayısız güzelliklerle birlikte deprem ve sel felaketleri gibi oldukça zorlu zamanlarda kenetlenme sağduyumuzu da sığdırdık. Her güzelliğin samimiyetine ve sıcaklığına birlikte vardığımız gibi, asrın felaketlerini de birbirimizin ellerinden tutarak, dost gönüllerimize sığınarak hep birlikte atlattık. İyisiyle, kötüsüyle sizlerle sahip olduğumuz her anı benim kalbimde unutulmaz tatlı birer iz olarak ebediyen kalacak.

Medeniyetlerin beşiği olan bereketli Hilal’imizin bu kadim topraklarına hizmet etme gururunu şahsıma yaşatan Yüce Allah’a hamdüsenalar olsun. Halkın hizmetkârı olma şiarıyla çıktığım yolculukta, bu şanlı şehre bizleri layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en kalbi şükranlarımı ve saygılarımı arz ediyorum. Şehrimizi emanet edeceğim kıymetli meslektaşım Sayın Hasan Şıldak’a yeni görev yerinin hayırlar getirmesini diliyorum.

En kalbî duygularımla arz-ı veda ederken; değerli mesai arkadaşlarıma ve bu şehri bizlere yuva yapan kıymetli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum…”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!