Şanlıurfa
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    17.96
  • EURO
    18.26
  • ALTIN
    1021.3
  • BIST
    2943.31
  • BTC
    23782.987$

Başkan Nihat Çiftçi, “Karaköprü kararını vermiş”

Karaköprü’de merkez seçim ofisinin açılışı mitinge havasında dönüşen Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, “Selam olsun Karaköprü’nün 100’e yakın mahallesine, Allah hepinizden razı olsun Karaköprü Kararını vermiştir” dedi.

Karaköprü Mesire alanı yanında gerçekleşen açılışa on binlerce kişi katırken vatandaşlar akın akın sahne alanına geldi. Karaköprü’deki yaklaşık 100 mahallede yaşan vatandaşlar katılım sağladı.

Çocuklardan Kadınlara, Eğitimden, istihdama yönelik birçok projeyi hayata geçirmeyi vaat eden Başkan adayı Nihat Çiftçi, hemşehrilerimizin teveccühü bizlere çalışma aşkı veriyor dedi.

Başkan Adayı Nihat Çiftçi, “Siz değerli Karaköprülüler hoş geldiniz, şeref verdiniz. Karaköprü Belediyemizin kuruluşundan bu yana Ali Gök ve vekili Türkmen Çiftçi ve yine Belediye Başkanı olarak bu topraklara hizmet eden Ahmet Güzel’e Allah’tan rahmet diliyorum. Önlerinde saygı ile eğiliyorum. Bu topraklara hizmet verenlere çok borçluyuz. Karaköprü’müz vatanına sevdalı, toprağına bağlı, devletine bağlı ve bütün olarak birlikte değişikliğe güzelliğe adım atan bir ilçedir. Selam olsun Karaköprü’nün 100’e yakın mahallesine” dedi.

NİHAT ÇİFTÇİ, “KARAKÖPRÜ’YÜ HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

“Birliğimiz ve beraberliğimiz her zaman bir güçtür. Yeniden Refah Partimiz başarı ile bereketin simgesidir. Hilali ile tarihe şeref gönderen bir patidir. Bu parti anne ocağıdır ve hepimize yeri vardır. Bizler Belediyeciliği birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız. Karaköprü’yü hep beraber yöneteceğiz. Çocuklarımız ile çocuk meclisi, kadınlarımız ile kadın meclisi, gençlerimiz ile gençlik meclisi ile ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile, üniversitede aydınlarımız ile bir bütünlük içerisinde yöneteceğiz. Tekrar Bizlere mutluluğu yaşattığınız için hepinize minnettarım ve hepinize şükran borçluyum. Allah hepinizden razı olsun Karaköprü Kararını vermiş” dedi.

GÜLPINAR, “ŞİMDİDEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI NİHAT BAŞKAN’A HAYIRLI OLSUN”

Programa katılarak yoğun katılımdan dolayı teşekkür eden Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar ise, Allah’ın izni ile bugün Karaköprü tamam, şimdiden Nihat Başkanımıza hayırlı olsun” dedi.

“Muazzam bir büro açılışındayız. Bir büro açılışında bile böyle bir kalabalık toplanıyorsa mesaj nettir. Şimdiden emeğinize sağlık Şimdiden Belediye Başkanlığı Nihat Başkan’a hayırlı olsun. Bizlere ve tüm merkez ilçe başkanlarımıza hayırlı olsun. Bu toplama bir kalabalık değil, zorlama yok, şantaj ve tehdit yok. Burası gerçek bir kalabalık gerçek Kuzey Kore modeli değil sevginin kalplere yerleştiği bu Urfa modeli ‘Essah’ bir sevgi. Suni kalabalıkları oluşturup da öz eleştiri yapmaları gerekenler sağa sola saldırmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Bizim işimiz kavga ile değil biz gönül yapmaya geldik. Madem iddia ediyorsunuz fazla oy alamazlar, zaten bir sıkıntı yok, zaten biz kazandık diyorlar ya o zaman bu panik ve sıkıntı niye. O zaman burada bizde çıkalım ne oy alacaksak görelim. İnşallah bu kalabalıkların çok daha fazlası ile 31 Mart gecesinde sizlerle birlikte Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa’daki zaferini hep birlikte bu sevinçle kutlayacağız” dedi.

Gelen konukları selamlayan Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu ise, “5 yıl önce kurulan ve bugün çığ gibi büyüyerek Türkiye’deki dengeleri değiştiren bir teşkilat haline geldiğiniz için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum.

Ayrıca buluşmaya; Yeniden Refah Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, Yeniden Refah Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Vedat Doğar ve Yeniden Refah Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Kasım Korkmaz, Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediyesi Meclis Üyesi Adayları, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kılıç ve çok sayıda STK Temsilcisi katıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.